sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Hyvää uutta vuotta!

Päätin että laitan tänne uudenvuodenlupauksia, vaikka en niistä muualla puhukaan. Tai, no lupauksia ja lupauksia - mutta jonkinlaisia kumminkin.

Loppuvuosi meni ihan läskiksi mun kuntoiluni ja laihdutukseni suhteen. Se sitkeä flunssa vaan esti treenaamisen ja sitten se kuntosali meni kiinni ja tuli joulunpyhät jolloin on niin helppo antaa itselleen lupa mässäillä herkuilla. Sillä tuloksella, että painan taas reilusti enemmän kuin silloin kun flunssa paheni ja treenaaminen piti lopettaa.

Nyt on tarkoitus pitää tipatonta ainakin viisi viikkoa ja keventää syömisiä ensin muuten ja sitten jossain vaiheessa ottaa parin viikon ns. sairaaladieetti. Jos tätä sattuu lukemaan joku jolla on kokemusta sellaisesta niin olisin kiitollinen kommenteista.

Sitten mä aion minimoida herkuttelun muutenkin. Totaalisesti en aio kieltäytyä mistään (paitsi alkoholista nyt tammikuussa) mutta mun vaan on opittava, että keksit, karkit, suklaa ja jäätelö vaan ei sovi mun kropalleni. Ainakaan päivittäin tai pussillinen kerrallaan :)

Liikunnan suhteen olen päättänyt, että käyn lenkillä ja sauvakävelyllä niin paljon kuin kerkiän ja zumbassa sitten kun se alkaa, ja lisäksi teen kotona jotain jumppaliikkeitä, ainakin vatsarutistuksia, punnerruksia ja muutamia muita. En lupaa jumpata kotona joka päivä, mutta ainakin sitten jos ei muuta liikuntaa tule k.o. päivälle.
Sitten päätin uudenvuoden ja uuden alun kunniaksi laittaa tänne näkyviin tän hetkiset strategiset mittani, jotka toivottavasti piankin ovat jo paljon pienempiä.

Tänään muuten käytiin jo vuoden ekalla lenkillä, tunti ja 20 minuuttia ja kiipeämistä kaatuneitten puiden yli ja ali.
Mitat

pituus

paino

vyötärö

pallea

rinta

lantio

reisi

käsivarsi

1.1.12

163

104,7

109

116

121

130

76

41

Tässä siis  nähtävissä koko kaamea totuus! Jos laihtuisin tänä vuonna keskimäärin sata grammaa päivässä, olisin vuoden päästä 68,2 kiloa! Siinäpä tavoitetta!

Näillä siis aloitetaan tämä uusi vuosi, toivon onnistumista omalle ja muidenkin projekteille ja hyville päätöksille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti