sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Pakkasessa

Eilen olisi ollut aikaa muutaman välipäivän jälkeen mennä lenkille, mutta lintsattiin pakkasen takia. Oli varmaan eka kerta näinä lenkkelyvuosina kun oikeesti päätettiin kylmän takia jättää lenkki väliin. Eilen sovittiinsamalla että sunnuntaina mennään vaikka olis mikä keli. No, vähän ennen yhtä sitten lähdettiin kun ilma oli lämmennyt kahdeksaantoista pakkasasteeseen. Alkumatkasta tuntui kylmältä moninkertaisista vaatteista huolimatta, mutta aurinko paistoi ja muutenkin loppumatkasta oli jo lämpöisempää. Ihana tunne sitten kierretyn lenkin ja saunan jälkeen villasukat jalassa nauttia tilkka kuumaa glögiä.

Dieetin jälkeen paino nousi aika pian noin puolitoista kiloa, jossa olen nyt ollut - eli alle satasessa kumminkin. Ollaan me edelleen syöty kevyitä ruokia, mutta ei niin tiukasti enää. Ja perjantaina lopetettiin tipaton kausikin, eli viiniäkin tuli viikonlopun kunniaksi maisteltua.

Zumbaa on töissä ollut nyt kolme kertaa ja tykkään tosi paljon! Aion kyllä käydä siellä joka kerta jos vaan pääsen. Zumban ja lenkkeilyn lisäksi aloin tehdä kotona pientä jumppaa - vatsaliikkeitä, kyykkyjä, pienten käsipainojen nostelua ym. tyyliin edes jotain joka päivä. Näillä mennään nyt eteenpäin ja kesäksi olisi syytä tulla jonkin verran pienemmäksi ja kiinteämmäksi koska ihana Italia kutsuu kahdenkymmenen vuoden tauon jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti