lauantai 10. syyskuuta 2011

Sadetta ja sieniä

Olen nyt tehnyt ne liikunnat, jotka PT määräsi mulle tälle viikolle. Kaksi kertaa noin tunnin ja vartin kestävät lenkit, joissa puolitoista kilsaa hölkkää ja loput reipasta kävelyä. Lisäksi kävin yhtenä iltana kolmen vartin reippaalla kävelylenkillä vesisateessa - olin ihan varma että kyllä se tihkuna alkanut sade loppuu, mutta se vain yltyi, kunnes ihan viimeisten parinsadan metrin aikana se sitten loppui. Mutta oli kyllä ihanan reipas olo sen lenkin jälkeen, kun sain käytyä lämpimässä suihkussa ja puettua villasukat jalkaani. Tänään oltiin sitten sienestämässä, rämmittiin tunti metsässä kallioita ylös ja alas, puunrunkojen yli ja kivenlohkareita kierrellen. Välillä poimien maasta sienen tai puolukoita. Saalis oli puolisen litraa puolukkaa, sienet pariin salaattiin, muutama itikanpisto niskassa ja niin hyvä mieli!

Huomenna mulla onkin sitten ansaittu lepopäivä, jolloin kerään voimia maanantain kuntotestiä varten. Maanantaina saan sitten sen salikortinkin vihdoin.

Ai niin, painoni on tällä hetkellä pari kiloa vähemmän kuin kesän paksuimpana päivänä, mutta merkkaan sen tänne sitten maanantain virallisen punnituksen jälkeen. Pitää laittaa sivupalkkiin semmoinen kiva kuvaaja painon kehittymisestä (jos vain osaan :) )

Niin, ja sen vesisadelenkin aikana päätin, että hankintalistalle ensimmäiseksi nousee uudet kävelysauvat - entiset oli rikki ja ne lensi roskiin jo muutama vuosi sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti